................

Kære Line!

Det var igen en kæmpe fornøjelse af have besøg af dig. Jeg har sjældent set en så lyttende og koncentreret forsamling mennesker som dem du underholdte i tirsdags. Selv om der var omkring 550 personer, kunne alle i salen høre når en lille pige i den ene ende forsigtigt stillede dig et spørgsmål.

De refleksioner jeg indtil videre har fået har alle været meget positive.

Line, jeg synes det er SÅ flot af dig at du igen og igen fortæller din personlige (og tragiske) historie. Du er formentlig den enkeltperson i hele Danmark, der har og har haft den største præventive effekt hvad angår stofmisbrug. Du har formentlig æren for at tusindvis af unge mennesker har afholdt sig fra stofmisbrug. Derved har de undgået personlige tragedier, og samfundet har sparet mange hundrede millioner i behandlingsomkostninger m.m.

De bedste hilsner

Finn
................

Kære Line

Mange tak for et bevægende foredrag på Greve Gymnasium i går aftes.

Jeg har stor respekt for din vilje.

Trods de store omkostninger dine valg har haft, formår du garanteret at forebygge/redde en del unge fra et misbrug i dag. Dine dyrekøbte erfaringer og din kamp har heldigvis ikke været meningsløse...

Med venlig hilsen

Jan Lindahl -Lærer

.................

Hej Line.
Reaktionerne har været helt overvældende. Fra nær og fjern vælter det ind med tilkendegivelser om et godt arrangement. 1-0 til dig.
Henrik Vangmark, Kregme Skole.

.................

Hej Line.
Jeg var dybt imponeret over den måde i trængte ind til de unge. Jeg vil anbefale dette til hele min politikreds
Frederikssund Politi
.................

Hej Line.

Jeg hørte dit foredrag tirsdag den 8/11-05 på Jersie skole . Dybt rørt og berørt blev jeg af din historie.
Tak for du vil dele den med os alle ! Selvom din historie er barsk og til tider meget sørgelig , skinner din livsvilje meget stærkt igennem ! en stor personlighed er du .
Alt det bedste til dig fremover .
Pia
Navn: Pia Jensen
Email: piajense @ sol.dk
.................

På vegne af SSP i Stenløse kommune takker vi for et interessant - spændende og bevægende foredrag som du holdt den 30. august 05. Tak for det.
John Crusell
Navn: John Crusell
Email: crusell @ tdcadsl.dk
.................

Tirsdag den 16. marts havde vi besøg af Line Risberg, som fortalte om hendes liv med ecstasy. Hun fortalte om, hvordan hun som en 18 – 19 årig, for første gang havde stiftet bekendtskab med stoffet ecstasy, og hvilke konsekvenser det siden hen havde fået for hende.

Foredraget var rigtigt godt. Hun var god til at fortælle på en måde, der kunne fastholde vores opmærksomhed, og ind i mellem kaldte hun et smil frem på vores læber… Jeg synes, det var et rigtigt godt foredrag. Det var ikke så meget en løftet pegefinger, men mere en fortælling om, hvad der virkeligt sker. Jeg er sikker på at de fleste elever også synes det var et godt foredrag, så nogle flere foredrag af denne slags ønskes.
Og husk så; tag aldrig ecstasy…
Navn: Ringkøbing Handelsskole
................

Hej Line!

Endnu engang vil jeg fortælle dig, at det var en stor oplevelse for mig at høre dig. Jeg har mødt mange mennesker i mine 15 år som journalist-men mødet med dig har virkelig gjort et stort indtryk. Jeg kan på mange måder se noget af mig selv i det, du er!

Og så tror jeg på at der er mange ting, du ville være god til med din vilje og kraft. Du kunne blive en kanon journalist, socialpædagog eller SSP-kvinde. Jeg tror, at du bliver god til det, du gerne vil!

Hav en god weekend og vi snakkes ved!
Stort knus
Pernille
Navn: Pernille.
.................


Kære Line!
Tak for et gribende og interessant foredrag. Alle seks klasser var meget begejstrede for din måde at gribe emnet an på. Jeg er helt sikker på at de vil stå med dine ord i baghovedet hvis de kommer i en situation hvor de skal tage et valg i forbindelse med indtagelse af et farligt stof.
Jeg ser frem til at få dig ud til et arrangement en anden gang.
Vi evaluerede dit foredrag i klassen. Det gjorde at vi fik en rigtig god snak om mange ting i forbindelse med stoffer. En af tingene vi diskuterede, var det dilemma man som kammerat kan stå i hvis man har en ven der tager stoffer. Kan du evt. komme med et godt råd. Er man fx en "stikker" hvis man siger det til vennens forældre?
Mange hilsener
Jennifer
Navn: Jennifer.
.................

Hej Line!
Jeg vil bare lige skrive og sige tak for dit rigtigt gode foredrag, som du holdt ved os lige inden efterårsferien. Vi har efterfølgende været lidt rundt ved vores elever for at høre deres mening. De syntes alle, at det var et spændende og "vildt ærligt" foredrag. (Nogle var selvfølgelig mere betaget end andre....)
I lærergruppen var alle meget begejstret og samstemmigt var alle enige om, det til dato havde været det bedste foredrag, der havde været holdt!!!
Kan du have det rigtig godt og endnu en gang tak for denne gang.
Med venlig hilsen
Maj-Britt - Svendborg Erhvervsskole
Navn: Maj-Britt.
.................

Hej Line !
Som kontaktlærer vil jeg lige give dig en tilbagemelding på dit foredrag i Odense i november for 224 elever i 8. og 9. klasse fra Tingløkke – og Dalumskolen.
De forskellige elevreaktioner efterfølgende fortæller os, at det var rigtigt valgt af os at bede dig om at fortælle om brug af ecstasy og konsekvenserne deraf.
Din historie gjorde stort indtryk og vil derfor have den forebyggende effekt, som jo er målet med din foredragsvirksomhed. Der var ikke noget ”Smart i en fart” over dit budskab og det virkede.
Med venlig hilsen
Kurt Andersen,
Rusmiddelkontaktlærer.
Dalumskolen,
5260 Odense S
Navn: Kurt Andersen.
.................

Kære Line.
Jeg synes du forholder dig til din situation og dit liv på en ualmindelig jordnær og sympatisk facon. Som jeg sagde til dig i går, blev jeg oprigtig rørt over at høre hvor store omkostninger dit misbrug har betydet.
Jeg er sikker på at din ikke fordømmende facon og fraværet af bitterhed adskiller dig fra stort set alle andre, som forholder til misbrug.
Men når det så er sagt, tror jeg du kan skabe lys over misbrugs-problemet og være stærkt medvirkende til at adskillige unge holder sig langt væk fra stoffer. Hvis dine foredrag og beretninger holder bare EN væk fra stoffer, de ikke kender følgevirkningerne på, har dit arbejde ikke været forgæves.
Jeg ringer bestemt en anden gang, når emnet berøres, og håber du nyder sommeren.
Dan Rachlin – Popfm

.................

Kære Line,
Tak for et rigtig medrivende foredrag, som satte tankerne i sving hos os alle. Sjældent oplever man en person som kan "tryllebinde" et publikum som Du, stor ros.
Rotary Hundige
.................