.................

Hej Line,

Tak for dit fantastiske foredrag i går på Skåde Skole.

Det var virkelig en øjenåbner for både forældre og unge. Du er en super fantastisk fortæller, du kan bare det med at give et budskab, så vi alle sidder på stolens kant og lytter.

Samtidig har du en stor udstråling og gør et kæmpe arbejde både for forældre og unge.

Jeg glæder mig til at læse din bog.

Held og lykke i fremtiden, jeg krydser fingrer for at du får en lykkelig fremtid.

P.s. Danmark vandt håndbold kampen - ligesom du vandt vores hjerter.

Mange hilsner fra
Gitte Hedemann Petersen

.................

Hej Line.

Tak for et spændende, skræmmende, rystende, opløftende og rørende foredrag. Jeg må erkende, at jeg sad med tårekanalerne fyldt. Som forælder kan man ikke undgå at komme til at se frygten i øjnene. Som betjent har jeg oplevet mange ting, men intet er så skræmmende som at frygte for sine egne børns ve
og vel.

Jeg har fire børn, hvoraf den største var med i dag. Om nogle år tager jeg den næste med. Da du sagde, at i kun var fire, der holdt foredrag om dette i DK, tænkte jeg, at jeg ville bede dig om følgende: Inden du mister pusten, bliver for gammel eller støder på andre forhindringer, kunne du så ikke forme nogle flere foredragsholdere. Om 8-10 år kommer jeg med min den mindste. Der har jeg stadig brug for en håndsrækning.

Tusind tak for dit bidrag til mig, jeg vil huske det og bede til at min søn også gør det.

Hilsen Gerrit

.................

Hej Line,

Jeg er mor til Emilie på 13 år og vi er lige hjemvendt fra dit foredrag på Blovstrød Skole.
Aldrig er jeg blevet så berørt af et foredrag, som jeg blev af dit !!!! Jeg sidder her med alle mine følelser uden på tøjet og under selve dit foredrag måtte jeg lade som om jeg havde fået noget i øjnene, da jeg næsten ikke kunne holde mine tårer tilbage ... Godt at du også fik os til at grine, så jeg kunne give lidt los der ... ;O)

Dit foredrag gik lige i hjertet på mig og berørte mig dybt !!!!!
Det er uden samligning det bedste foredrag jeg nogensinde har været til og jeg syntes da nok, at jeg har været til en del gennem årene.

Mine stærke følelser skyldes ikke så meget min sympati for den hårde tid du har gået igennem, men snarere den måde du forstår at røre ved både min datter og jeg på og så respekten for, at du står der så levende i din fortælling og så super stærk i troen på, at du kan gøre en forskel.

Og en forskel ... Det gør du i den grad ... Efter min ydmyge mening !!!!!

Jeg føler meget ydmyg og dyb beriget af at have haft æren af "dit selskab" - Tusind tak for det !!!!
Og tusind tak fordi du forstod at få mig til at indse at forbud og den forkerte slags skræmmekampagne ikke siger min datter noget som helst. Du ramte plet - det der skræmte hende mest var din beretning omkring de fysiske bivirkninger du har - eksem, rådne negle, bylder mm. Vi har allerede haft en god lille snak om stoffer i bilen på vej hjem og vi er bestemt ikke færdige. Jeg kan mærke, at hun er helt tændt på at tale mere og tale ærligt og åbent - hvor berigende er det ikke lige !!!!!

Det er fantastisk og har givet mig en vidunderlig mulighed for en helt anden indgangsvinkel til hende som jeg havde været foruden, hvis vi ikke havde hørt dit foredrag.
Fortsæt din kamp - du gør en forskel !!!!!
Kort sagt: Tusind, tusind, tusind tak !!!!!

De hjerteligste hilsner

Tenna

PS. Vi har allerede bestilt din bog her en time efter, at dit foredrag er slut og glæder os begge MEGET til læse den ... :O)


.................
Hej Line
Jeg var en af de forældre, der var og høre de fordrag i Esbjerg. Du skal vide det satte nogle tanker igang hos min søn. Jeg har selv haft en bror, der var misbruger som vi desværre mistet i maj mdr. i år. Der sagde min søn noget meget oprigtigt at jeg skulle huske på hvad du havde fortalt. Derefter kom jeg på andre tanker selv om jeg savner ham meget, vil jeg altid huske på de ord du har fortalt i dit fordrag.
Tak for et virkelig fedt fordrag og held og lykke i fremtid. Hilsen Helle
Navn: Helle
.................

Kære Line.
For eget vedkommende fik jeg rigtig meget ud af foredraget. Det var spændende at høre om en helt almindelig pige´s rejse igennem tiden med stoffet og dets påvirkninger på/i kroppen. Hendes indgangsvinkel gav mig ekstra med om de påvirkninger ecstacy kan give, og den medicinering og senere påvirkning der har ligeså stor betydning.
Hendes måde at fortælle på tænker jeg kan give en større mulighed for at de unge hørte hvad hun sagde. Hun var ikke fordømmende, kun beskrivende og hun dramatiserede ikke. Jeg tænker at hun også gjorde meget ud af at fortælle de unge at det er vigtigt at fortælle om eventuelle stof indtag hvis de oplever manglende koncentration eller svigtende hukommelse efter indtag, men på en sådan måde at de rent faktisk kan indtage/reflektere over det der bliver sagt, og dét, tænker jeg, er helt fantastisk. Én ting er at vi gerne vil have at de ikke indtager nogle former for stoffer, men en anden er at de fortæller det når de har indtaget det.

Tak for initiativet til dem der tog det.

Hilsen
Anette (Sofie fra 3.´s mor)
.................

Kære Line!

Jeg er mor til 2. En søn på 19, en datter på 9 år. Og jeg bliver så rørt over at læse hvor "dårligt" det er gået dig. Jeg håber at du også ser positivt på din tilværelse nu, trods alt. *SS*. Det er så stærkt gået af dig at du stiller op og holde fordrag for OS forældre og Vores Unger. Jeg "glæder" mig til at høre dit foredrag i Medborgerhuset i Vordingborg - torsdag d. 23.3.06. Og jeg håber at det kan sætte endnu mere igang her i byen om en stoffri by. En stor stor TAK til dig og til Natteravnene og Vordingborg Bank for dette initiativ. Jeg er selv medlem af ´Natteravnene og er så STÆRKT imod narko i byen. Tusind tak, Line.
Og held og lykke fremover.
Engle knus Susannee
Susannee Frederiksen
Email: smorck @ webspeed.dk
.................


Kære Line
Tak for et rigtig godt foredrag i går aftes i Greve. Det var 2. gang jeg hørte dit foredrag - første gang var sammen med min store søn, for ca. fire år siden, og i går var sammen med min datter der nu er 14 år. Begge mine børn og jeg selv har hver gang fået noget at tænke over. Du gør det rigtig godt, og havde jeg flere børn, så skulle de også med og høre dig, når "stoffer" kom på deres dagsorden. Tusind tak for et inspirerende indlæg. Og held og lykke med dig og dit liv fremover. Du har fortjent et godt liv.
Email: linda.ankerstjerne@aeldresgaen.dk
.................

Kære Line.
Tak for et godt foredrag i Tørring. Vi lærte meget og det var en spændende måde du fortalte på.
fam. Nielsen
................

Hej Line. Jeg er dybt imponeret over dig, står og stiller dit eget liv til offentlig anskuelse, med dine foredrag, og jeg må sige, aldrig har jeg før oplevet et så godt foredrag, du forstår virkelig at "mikse" tingene sammen, så både børn og forældre forstår hvad du taler om, så tusind tak for et godt foredrag, og din åbenhed om alt.
Jytta
hemmes @ mail.tdcadsl.dk
.................

Kære Line
Tak for et rørende foredrag i Helsingør febr. 06. Det gav virkelig stof til eftertanke. Har anbefalet dit foredrag vidt og bredt, håber at du kommer på disse kanter igen.
Marianne Jakobsen
.................

Kære Line.
Først vil jeg nævne at jeg selv er tidligere misbruger gennem 21år, men nu er jeg clean..
Jeg nød at være tilhører til dit fordrag på helsingør-bibliotek d. 21/2-06.
Det var rart at høre hvordan du kunne fortælle om dit eget møde med ecstasy,den måde du blandede ALVOR,HUMOR og SORG sammen til et rigtigt godt fordrag.
jeg syntes det du har valgt at bruge dit liv på, er guld værd..
Det er ikke sidste gang jeg vil høre på dig,
Held og lykke videre på din færd....Mange knuss Claus ol.
claus ol
Email: claus7025 @ msn.com
.................

Hej Line.
Meget overbevisende foredrag, du holdt på Birkerød Bibliotek 17.jan. Det gav stof til eftertanke; med en 18-årig søn som nok snart skal "jorden rundt" som så mange andre unge.
Rita Offersen
Email: roffersen @ yahoo.dk
.................


10000 tak for et forrygende foredrag på Lærkeskolen i Stenløse, for noget tid siden.
Jeg var der med min søn på 14 år og vi gik begge hjem med en masse at tale om. Du er super.
anette
Email: anette.k @ pc.dk
.................

Tak for et godt foredrag.
En far fra Bjæverskov
.................

Jeg hørte dit foredrag i dag via nettet (Radio Syd) og blev dybt imponeret.
Jeg har aldrig rørt stoffer, men ved jo, at problemet er stigende. Når min søn i fremtiden vil nærme sig den alder, hvor det måske kunne være spændende at prøve disse ting, vil jeg være meget glad for, at personer som dig er til. Forældre trænger ikke igennem som udeforstående.
Jeg er sikker på, at du gør EN STOR FORSKEL.
Tak til dig.
vh en mor
Evy
.................

Et formidabelt foredrag du holdt igår i Ølby Sognegård. Tak for det! Det gav virkelig stof til eftertanke, og kunne holde de unge stille og fænget. Jeg er selv mor til en snart 14-årig og forsøger at komme tæt ind på livet af hende mht venner, fester, hvad de foretager sig osv., for mit hjem skal være åbent for de unge. Hun er dog ikke særlig meddelsom. Er kommet skide fuld hjem et par gange, og det var så det. Vi vidste hvad hun havde med hjemmefra (3 øl), men der var andre, som havde givet hende ren alkohol og på 2 timer var hun bare stenet.
Hun aner ikke hvordan hun kom hjem, men det gjorde hun dog - der er sikkert virkelig mange facetter af hvordan man kan komme ind på et sidespor, og det synes jeg at du virkelig fik belyst igår. Og ikke mindst, hvad det kan medføre for resten af ens liv. Tusind tak for det.
MVH Solveig Navn: Solveig Dalholm Jensen
Email: bulvene @ tdcadsk,dj
.................

Hej Line
Jeg har lige overværet dit foredrag i Borup her til aften. Jeg vil gerne takke for et levende, tankevækkende foredrag. Du evnede flot at holde alle fokuseret under hele foredraget. Jeg fik virkelig noget med hjem til videre diskussion med mine børn.
mvh Peter Elgaard
.................

Kære Line Risberg

Det var bevægende at høre din ærlige fortælling fremført med så god formidlingskraft. - Jeg kneb faktisk en lille tåre til sidst.

Tak for en god oplevelse i går.

Jørgen Andersen

Far til Emilie som går i 8 klasse på Nordskovskolen i Haslev
.................