.................

Hej Line!
Jeg så dit foredrag på Fredensborg Skole d. 27. januar.

Og Line? Det kan ikke beskrives hvor fantastisk det foredrag var! I min klasse skulle vi have idræt i timen efter, men vi gik alle sammen forvirrede rundt som om vi var i trance, fordi vi hver især havde nogle tanker om dit foredrag, som vi lige skulle bearbejde. Selv drengene! haha... Den der impotens information ramte plet!

Og om det ikke satte tankerne igang hos mig! Tit har skolen arrangeret foredrag med folk der kommer og fortæller om et eller andet, og vi har alle siddet og gabet lidt, og så til sidst klappet dovent i hænderne. Men så kom du! Bumpede ned fra himlen og tog omkring 60 teenagere med storm! jeg kan godt sige dig at der blev ikke gabet, der blev ikke hostet eller kigget på mobilen, for at se hvad klokken var. Da du var færdig blev der klappet i hænderne, så håndfladerne faldt af! (undskyld sproget) men hold da helt kæft!

Det kan ikke beskrives hvor meget jeg beundre dig. Jeg beundre dig så meget, at du kan stå frem for hele Danmark og fortælle om din fortid og dine problemer. Du kan kigge folk i øjnene og uden tøven sige: Det her er min historie, og sådan er det, selvom det gør ondt, og det er virkelig bare så inspirerende.

Jeg kan så fortælle dig at du i hvert fald har udrettet noget! der blev i frikvarteret indgået pagter blandt pigerne i klassen om at vi ALDRIG røre stoffer.
Men jeg vil ALDRIG røre stoffer! Du har virkelig sat dig spor på skolen, og det er virkeligt fantastisk eftersom vi alle bare er en stor flok umodne og pissesure teenagere.

Min pointe med alt det her ævl er, at det du gør, gør du bare så fandens godt! og du skal bare blive ved og ved og ved.

Virkelig mange 80 tusind gange tak for en fantastisk og rørene oplevelse, og ja .. Tonsvis af respekt til dig!

Tak igen og rigtig mange gange held og lykke med fremtiden og med genoptræningen!

Kærlig hilsen plus et stort kram

Eva 8.a Fredensborg Skole.

.................

Hej Line ..

Jeg er førsteårs elev på Solrød Gymnasium, hvor du i torsdags holdt foredrag.
Jeg ville bare sig TAK. :) Dit foredrag er simpelthen bare det bedste jeg har været til!
Jeg syntes at din historie, var så utrolig, og jeg syntes at det er helt fantastisk at du klarer dig så godt, som du ser ud til at gøre. Jeg er helt sikker på at det du gør, gør en foreskel! Og hjælper mange mennesker, både hvis der sidder nogen der måske tager stoffer, til at sige nej næste gang, men også dem der ikke har taget stoffer til at sige nej, når de bliver tilbudt det.
Jeg ville slet ikke kunne forestille mig at skulle i gennem alt det du har været i gennem. Også enda velvidene alle de grimme facts, såsom ikke at kunne blive forelsket, eller det med 15 % chance for at ens barn vil blive hjerneskadet bare hvis du har taget en pille.

Jeg vil ihvertfald sige tak for et helt fantastisk og spændene foredrag!
Og held og lykke til dig Line, Må du få alt godt ud i fremtiden.

Med venlig hilsen Camilla

.................

Hej Line.

Jeg var med til det foredrag du holdte på Greve gymnasium d. 10/03-09. Du kan sikkert ikke huske mig da der var så mange folk, men jeg var oppe og købe en signeret bog af dig, og jeg synes det du fortalte lød meget spændene og interessant.

Men som sagt synes jeg det lød meget spændene og blev meget fascineret og overraskende over hvad der sker pga. ecstasy.

Mange hilsner Cecilie Ehrenreich.

.................
Hey

Så lige dit foredrag på Tv2 regional programmer.. det var noget af det mest excentriske og fantastiske jeg har set.. det var rigtig spændende.. heldigt for mig kan jeg høre, har jeg aldrig rørt stoffer.. eller jo hash en enkelt gang.. men det var også det.. men jeg er rigtig glad for at en som dig tager rundt og fortæller os unge om den slags.. for det er en måde jeg er sikker på kommer ind til de unge.. Men jeg ville bare sige godt arbejde og held og lykke frem efter.. verden er godt tjent med dig

Kh Morten S. Jensen

.................
Hej Line

Jeg sidder i sofaen i dag efter en rigtig dårlig eksamen i går. Jeg læser til folkeskolelærer og var oppe i skriftlig dansk og det gik som sagt dårlig.

I al min selvmedlidenhed sidder jeg og zapper og ganske tilfældigt kommer jeg fordi dit foredrag på TVmidt/vest. Det er godt nok 2. del men jeg beslutter mig for at se det.
Jeg vil bare sige 1000 tak for en fantastisk oplevelse som virkelig satte tingene i perspektiv.
Jeg skulle jo skamme mig og stoppe min selvmedlidenhed og putte den derop hvor solen VIRKRLIG ikke skinner.
Dit foredrag gik rent ind og jeg er taknemlig for at du har valgt at dele din fortid med andre.
Jeg er sikker på det virker og rammer de unge mennesker.
Du giver faktisk mere viden omkring emnet end man som pårørende får.
Så tak for det og jeg håber at du har heldbred og overskud til at give mange foredrag i fremtiden.

Kærlig hilsen og held og lykke på din vej.

Pia Frandsen.

.................
Hej Line.
Jeg kommer lige fra dit foredrag i Haderslev og ville bare; engang til!! Sige tak. Selvom vores fortid med stoffer ikke ligner hinanden. Fik du rykket noget i mig og det takker jeg dig for!
Vi talte sammen efter foredraget, om dèt at åbne op for sin familie, få talt ud, glemme de små og store løgne og en gang for alle få sagt sandheden! Det vil jeg gøre.. Med din hjælp Line.. :) Jeg håber jeg kan få min mor med til et af dine foredrag en gang, det ville hjælpe..
Anyways, wish you the best of luck... Kærlig Hilsen Øh... Ham den "lille" :) lyshåret du ved.. :) :) :)
Navn: David
Email: justdoitdavid @ hotmail.com
.................

Hej Line .
Tusind tak for et fantastisk foredrag, jeg har aldrig, og jeg understreger aldrig været så inspirende af et foredrag.
Som jeg sagde til mine forældre du står op i 2 timer, og skal få dig selv til at lyde spændende og jeg synes du gjorde det 100%, man følet man kendte dig som en rigtig god veninde . Man kan slet ikke mærke du har været igennem en svær periode, du smiler, du er glad, du griner, og du får os til at grine .
Jeg vil bare gerne fortælle det rørte mig, og jeg gik hjem med en dejlig følelse.
Jeg går tit i seng med en uhyggelig tanke, fx. at blive voldtaget, at blive overfaldet, eller at blive afhængig af alkohol eller stoffer, men i aften er jeg rolig, jeg føler jeg kan sove uden at tænke på det, og det ved jeg, at det er dine ord der har gjort det. Jeg ville meget gerne høre dig igen, men der går nok et stykke tid.
Men tusind tak .
Kærlig hilsen Julie - Hørsholm lille skole
.................

Hej Line
Jeg var så heldig at være en af de elever der igår(tirsdag d. 13 juni) hørte dit foredrag. Jeg blev enormt opslugt af din fortælling og din humor var helt i top. Det var så fedt, at du fortalte om denne her normale "stræber" i stedet for at sige direkte :"hvis du gør sådan ender du sådan", for det gjorde at vi selv kunne opdage hvor uskyldigt tingene kan se ud selvom man er i stor fare.
Navn: Nanna, Julie og Solveig Spjald Skole
.................

Hej Line
Vi vil gerne sige tak for et rigtig godt og spændende foredrag i onsdags.
Vi troede ikke det fik så mange konsekvenser at tage stoffer, men det ved vi nu, og det gør bare at vi vil holde os endnu længere væk fra det.
1000 tak for et tankevækkende foredrag.
Hilsner fra Nanna, Julie og Solveig 8.årgang
Email: sole-veigen @ hotmail.com
.................

Hej Line.
Jeg ville bare se tusind tak for et vidunderligt foredrag .. Jeg var 100% grebet !
Hvis der var en lille bitte del i mig der kunne have lyst til at tage stoffer er den nu væk !
jeg har sjældent oplevet at noget et andet menneske har stået og fortalt mig har fanget mig så meget, det ville lige være sådan en bog man ville elske at læse. :)

Jeg vil ønske dig alt held fremover, og jeg vil håbe du bliver mor, på den ene eller anden måde. :D og endnu engang TAK ! :D

Kærligste hilsner Rikke 8.c Nordskovskolen i Haslev - Hvor de ikke kaster med roer og køre traktor ræs. ;)
.................


Heej Line. Tak for et kanon godt foredrag d. 13 Marts i Ørbæk. Det var virkelig godt ! Jeg tror du er den eneste der har fået hele overbygningen til at sidde stille så længe og lytte. Smiler. Lige for tiden er vi ved at skrive avis. Jeg er igang med at anmelde dit foredarag .. Det bliver godt ! :D Jeg synes virkelig du er sej. Du har sgu været igennem mange ting. Al mulig held og lykke fremover . Hilsen Mette Marie .
Navn: Mette Marie
Email: Mette_Marie92 @ hotmail.com
.................

Hej Line.
Har tænkt over det du sagde, og det har gjort et rigtig stort indtryk på mig.
Har selv været ude i et amfetaminmisbrug, og kender/kendte derfor flere der har indtaget forskellige rusmidler, og ofte blandet dem. Flere har taget ecstasy over flere år, og jeg tvivler på, at de kender den egentlige risiko ved at tage det. Gjorde jeg heller ikke selv. Vidste dog godt, at det var farligt og at man egentlig ikke har nogen kontrol over virkningen. Når først man har taget det, er der ingen vej tilbage. Har heldigvis aldrig rørt det selv.

Min veninde, der var med, havde taget det nogle gange, og hun blev virkelig bange.- hun er i den alder, hvor hun er begyndt at tænke på børn, og på grund af det du sagde, er hun nu færdig med at tage det, og søger læge på mandag for at finde ud af om hun eventuelt har taget skade.

Du gør en god gerning ved at tage ud og fortælle om dine oplevelser på godt og ondt..-nok mest ondt. Du sætter en masse tanker igen, netop fordi du ikke kommer med løftede pegefingre, men blot fortæller om dine egne oplevelser og derefter lader det være op til hver enkelt om de derefter er interesserede i at ødelægge en masse ting i deres liv..-både det de har nu, men også det de vil have i fremtiden. Det er nok de færreste der ved, at der er så stor risiko for at skade sit kommende barn. Jeg vidste det ikke, og jeg synes ellers jeg har læst og oplevet meget omkring rusmidler.

Fortsæt det gode arbejde..-du gør bestemt indtryk.

Tak fordi vi fik lov til at høre din historie.

Pøj pøj fremover - Mvh. Camilla
.................

Hejsa Line ville lige sige tak for et super foredrag idag i arnbjerghallen i Varde.Som jeg også sagde til dig gav det virkelig stof til eftertanke..Har hørt en del foredrag der ikke havde nogen videre effekt på mig.
Men du ramte virkelig ind der hvor det kan bruges.
Kæmpe skulderklap til dig og held og lykke til dig fremover.
Navn: Heidi
Email: kennellina @ msn.com
.................

Kære Line:)

Jeg var en af de heldige tilskuer til dit foredrag på Varde Gymnasium. Mildt sagt... Du tog os med storm! Jeg synes virkelig det var et spændende, levende, facinerende, meget rørende og skræmmende godt foredrag!! Jeg har overværet en del andre foredrag om samme emne, men jeg har aldrig fået det fortalt på en så fangende måde som din. Jeg lærte faktisk en masse ting som jeg slet ikke vidste noget om i forevejen. Det var rigtig fedt!
Vil ønske dig alt muligt held og lykke i fremtiden... Håber for folk, som ikke har hørt og set dig endnu, får lov en dag, det burde alle!

Mange venlige hilsner og al respekt til dig
fra Malene - Varde:)
.................

Hej Line..

Idag har du været forbi Varde og holde foredrag for hele handelsskole, hvoriblandt jeg var en af de elever, som var så heldig at høre din historie. Jeg må indrømme at jeg sjældent har hørt så godt og interessant foredrag før. For det at du ikke kom med løftede pegefingre og store ord vi alle har hørt før, gjorde foredraget interessant og ikke mindst spændende. Det at du kom med din egen historie, gjorde alting mere virkeligt og håndgribeligt.
Jeg sætter virkelig pris på dit arbejde, for jeg tror du er grund til, at mange unge overvejer en ekstra gang, om stofferne er det værd, og dit budskab kommer klart ud til de unge.
Jeg kan ikke give dig andet end ros for dit arbejde og din evne til at hjælpe så mange unge mennekser, for det er jeg sikker på du gør hver dag..
Navn: Majbritt
.................

Ville bare lige sige 1000 tak og endnu engang at det virkelig gav mig stof til eftertanke.
For at du måske har givet mig det sidste kick der skal til, for at jeg måske nu kan vinke helt farvel til stofferne fore good. Har været misbruger af diverse ting og sager en del år men en morgen for omkring 4 år siden vågnede jeg endlig op og fik stoppet mit misbrug, da jeg virkelig var begyndt at få det rigtig dårligt psykisk ja meget lig dig, men desværre har jeg en stor del i mig som savner det så den smutter sku stadig i ny og næ og er virkelig bange for at en dag så klapper fælden, men jeg går jo bare i den tror så længe jeg kan styre det så går det nok. men det er jo total forkert for ja man er jo mærket for livet og hukommelse hvad er det. Men på grund af dig idag vil jeg virkelig tænke mig om en ekstra gang. Næste gang jeg lige føler at jeg trænger til at slippe væk.

1000 tak - Heidi Pedersen
.................

Hej Line !
Synes virkelig det var et kanon foredrag! Jeg fandt virkelig ud af hvor lidt der skal til før man kan smadre sit liv langt ud i fremtiden.
Jeg skal love for det var noget af en forskrækkelse men på den fede måde uden den så kendte "løftede pegefinger".
Godt foredrag, jeg vil gøre alt for jeg aldrig nogensinde bliver udsat for det som du gjorde.
Navn: Julie Andersen
.................

Hej Line.
Jeg var til dit foredrag, i onsdags på Herning Gymnasium og jeg vil rose dig meget.
Os nede på 'Stræber' rækkerne mente at det var et meget godt foredrag, det at du ikke talte som en dansklærer gjorde meget af det.
Flere af eleverne fra vores skole mener at de burde skrive en artikel om det (Følgende uge er 'Avisuge'), det var også meget spændende at lytte til. Jeg ville ønske du kunne huske hele fordraget - som du sagde at du kun fik halvdelen med.
Navn: Mikkel
Email: sorrowsoccol @ hotmail.com
Hjemmeside: http://www.widesence.dk
.................

Hey line
jeg er en dreng fra færøerne som sidder og studerer facts om stoffer og bivirkninger og sådan noget og denne hjemmeside har hjulpt mig meget min mor arbejder som skrever hos færøernes natteravne og jeg glæder mig til at høre dig foredrage på fredag=) Hilsen Petur E
Navn: Petur E Højgaard
.................

Heej Line , !
Tusind tak for et fantastik foredrag idag, det var virkelig spændene og meget rørgende. Jeg håber at se et af dine foredrag igen på et tidspunkt for den 1.30 min du var der føltes kun som 5 min, var helt væk og meget optaget af alt det du sagde. En af mine "gamle" venner er på Ecstacy og speed osv og vi er mange der har prøvet at hjælpe ham og give ham penge så han kunne stoppe men han har brugt de penge på stoffer, de har virkelig overtaget hans liv, og vi kan ik gøre noget. Han kom meget i mine tanker da du fortalte om alt det der var sket med dig.
Jeg har bestemt mig for og har jeg haft gjorti lang tid og det er at jeg ALDRIG vil prøve at tage stoffer ligemeget om jeg så fik penge for det, eller om jeg mistede min bedste ven/veninde på det, så ville jeg ik gøre det. Vil heller aldrig ryge.
Dit foredrag gjorde mig klar over hvor farligt det virkelig er.
Som sagt håber jeg kommer til at høre en af dine foredrag igen, al held og lykke fremover..

Kærlig hilsen Rikke Christiansen, Stenløseprivatskole 9.B.
Navn: Rikke Christiansen
Email: Yndlings-rikke @ hotmail.com
.................

Kære Line!

Tusind tak for en utrolig velholdt tale idag på Sct. Knuds Gymnasium i Odense. Jeg har aldrig selv været i tvivl om, at jeg IKKE vil prøve ecstasy, men hvis der er nogen der har været, er jeg sikker på at du har slået det fast med syvtommersøm i dag.
Derudover vil jeg godt sige, at din måde du kommer ind til os unge på, er virkelig god. Du fanger os, ved at få os til at le så vi vågner op, og dét virker!
Kort og godt: Fantastisk foredrag, der fanger lytterens opmærksomhed med det samme.
God vind fremover

Mange venlige hilsner
Kenny Veiling Christensen, elev, Sct. Knuds Gymnasium, Odense
Navn: Kenny Veiling Christensen
Email: kennyc @ ofir.dk
.................

Hej Line
Tak for et usædvanligt, tankevækkende og rystende foredrag her til aften i Stenløse.

Jeg sidder her og er næsten mundlam af forfærdelse over, hvad ecstacy og stoffer gør
ved os mennesker. Jeg troede jeg vidste bare en smule - men det du lige har fortalt
os alle - er din rystende beretning om dit livs største fejltagelse. Særligt
rystende er det, når man ser dig på scenen, tale frit fra leveren. Du er jo en
velbegavet, ihærdig og stædig, stræbende ung pige - der desværre nu må nøjes med at
tage små skridt i livet.

Ligesom seksualundervisning er obligatorisk i skolen burde dit foredrag også være
det i 7. el. 8. klasse. Ja, det er jo MEGET vigtigere end seksualundervisningen, for
en uønsket graviditet eller kønssygdom man man slippe af med - eller i værste fald
leve med, men det du har været igennem er der kun meget, meget få personer, der kan
leve med. Og dit held har været din personlighed og ikke mindst din fantastiske
familie og netværk, som desværre ikke alle unge har.

Jeg ønsker dig held og lykke videre frem livet - du har virkelig rørt noget i mig i
aften.
Navn: Martine
.................

.................

Hej Line

Hørte dit foredrag i fortælletimen på radio syd.

Kanon.............
Navn: Søren
.................

Hey...

Vi er 2 unge fra munkekærskolen der har prøvet Ecstacy et par gange.
og vi har lige hørt dit foredrag, og synes det var rigtig godt forklaret og godt formuleret og det får unge til at forstå alvoren. Vi kan godt følge dig i de ting du sagde og det fik os til at tænke over det "shit" vi har prøvet. Og vi er glade for dit foredrag for det får os til at forstå hvor farligt det egentlig er... Selvfølgelig er det fedt at prøve, men du har fået os til at forstå hvad det er for noget lort Ecstacy er... vi stoppede lidt inden foredraget og besluttede os for ikke at gøre det igen, og dit foredrag gør det nemmere for os at forstå at vi skal lade være med at tage det... tusinde tak for hjælpen og et rigtig godt foredrag, det har fået os til at tænke os om en ekstra gang... (de 2 elever fra munkekærskolen) TAK! ;D
Navn: Elever fra munkekær.
.................

Hey Line...
Jeg kan ikke sige andet end at det var et fedt foredrag! Der var ikke et sekund man kedede sig, det var rørende og medtagende!
Du kunne sgu nok også få et job som stand-upper du er sgu for grineren :D
Jeg har aldrig og vil aldrig røre det skidt, og hvis nogle af mine venner gør det, får de en flad...
Jeg har tilmed ondt af dig et sted, men jeg synes sgu det er flot at du stiller dig op foran den nok sværeste målgruppe af mennesker og fortæller det meste af din livshistorie!
Det giver jeg dig sgu respekt for ;)
Tak for et godt og underholdende foredrag...
Held og lykke i fremtiden!
Mvh Thomas
Navn: Thomas
Email: Thom_Bistrup @ hotmail.com
.................

Hej Line.
hvem der bare kunne underholde en hel sal som dig. Dit foredrag påvirker meget bedre på folks holdning til stoffer, det er ihvertfald min opfattelse.Du gør en forskel.
Navn: maria
.................


Hej Line..... Jeg kan godt fortælle dig at jeg er rigtig stolt over at have hørt dit fordrag! Det var jo KANONT!!! Jeg vil bare sige at du har advaret mig MERE end riglig, til dit fordrag....Jeg har altid været imod stoffer og jeg kender personer der har taget stoffer, men ALDRIG (håber at med guds hjælp) ikke kommer til at tage stoffer!
Mange stolte hilsner - Neta
Navn: Neta
Email: NetaE_5 @ hotmail.com
.................

Hej Line.
Det er bare en super hjemmeside du har lavet. Vi har taget meget af det du har skrevet i brug til vores projekt. Vi kommer fra Rødby skole og vi syntes at det var et kanont foredrag du har holdt for os. Held og lykke fremover. Mange hilsner fra Helle, Louise og Pernille.
Navn: helle, louise og pernille
Email: helle.louise.eriksen1 @ .dk
.................


Hej Line.
Tak for dit meget tankevækkende foredrag, du holdt på vores skole i fredags i Næstved. Vi er helt sikre på, at vi var den helt rigtige målgruppe og hvis ikke din historie/beretning kan få os unge til at tænke os lidt mere om, så er der ikke noget der kan. Fedt du bruger så meget humor, for ellers kan et budskab som dit hurtigt blive meget tørt.
Keep up the good work.
Pigerne.
Navn: 4 Piger Skrevet:
.................

Haii Line....

1000 tak for besøget. Det var vildt godt det du fortalte om igår... Det har hjulpet os til at finde ud af hvad vi skal fortælle om.. I min gruppe har du og forbyggelse og behandling... Har du ikk en ide hva hvad vi kan skrive om det... Men som sagt var det bare super godt det du fortalte om.. Jeg syntes at det du fortalte om var også en forebyggelse for os.. Man er da kommet til at tænke mere over tingene... :)

Mange knuz Carina..
Ulstrup skole... :)
Navn: Carina
Email: ina_muz @ hotmail.com
.................

Hej Line!
Som jeg sagde til dig efter foredraget på Hjalleseskolen d. 1 april, tusind tak for et fantastisk tankevækkende foredrag. Jeg er ufattelig glad for at jeg, i min ungdom, har fået et sådant foredrag om noget jeg ikke vidste noget om. Det har virkelig fået mig til at indse at man skal passe på sig selv og tænke på konsekvenserne.
Lige en lille hilsen, så du ved at du rør os unge og at du ved at dit arbejde er vigtigt og nødvendigt for folk i vores alder!

Mvh Line
Navn: Line/Hjalleseskolen
.................


Hej!

Jeg synes at ddit fordrag gavner meget for os unge, vi bliver advaret mod ecstasy og for fortalt hvor farligt det er! 3 af mine venner ville prøve det, men de så dit fordrag og er siden kommet til fornuft! tak for det!
Navn: Martin
Email: Boxiz2000 @ yahoo.dk
.................


Hej Line.
Du har lige været forbi her idag på Vordingborg handelskole og gymnasium. Ville bare give dig en kæmpe ros på dit foredrag og sige 1000 tak!! Det du du gør for at hjælpe andre for at de ikke skal havne i det helvede som du selv har befundet dig i, i så mange år er så stort og du fortjener "en medalje". Jeg har aldrig selv rørt stoffer, det siger mig ikke noget, men det skræmmer mig meget at flere og flere i min omgangskreds "bare lige skal prøve det, én enkelt gang", det er jo tydeligt allerede nu at se for mig, at de ikke holder sig til den ene gang. Personligt forstår jeg ikke dem der siger de kun skal prøve én gang. Har man lyst til at prøve en gang, ja så er man jo facineret af det allerede der, og hvis det er sådan et lykkemiddel i starten, ja så forstår jeg egentlig godt dem der ikke holder sig til denne ene gang, mange kender jo bare ikke til de skræmmende bivirkninger og verden bagefter stofferne. Din "skræmme kampagne" gik lige ind og det er så fedt at du står frem. Du kunne jo trods alt, være ligeglad med alle andre. Men er man ligeglad- ja, så er man aldrig glad og du bevidste jo tydeligt hvor skidt man har det, når man ikke er glad. Den måde du blev kastet ud i det på, ja, som jeg opfattede det havde du slet ikke lysten til det og sådan går det jo også for flere og flere hér hjemme. Man kan jo næsten ikke opholde sig et sted i byen uden at få tilbudt E eller ja, også andre rusmidler.
Ved ikke rigtig hvorfor jeg skriver ville bare give dig den kæmpe ros du fortjener for det foredrag du holdte idag. Ærgeligt for os du ikke havde længere tid, kunne sagtens havde lyttet længe endnu.

Keep up the good work!
Navn: Medina
Email: vohh03d08 @ hssyd.dk
.................

Hej Line!

Jeg siger det lige ud.
Jeg hader foredrag, men dit.. kunne jeg faktisk godt lide. :)
Du gjorde et eller andet ved stemningen, som bare var.. fantasktisk og gribende?! :)
Min mening om hash er, at det er en ting som skal prøves i livet, og så må man selv finde ud af noget derfra, med videre brug.
Jeg har aldrig tænkt på "hårde"-stoffer, så derfor har jeg ikke en dybere mening om det, men da jeg fik det afvide, at vi skulle ned og hører dig, tænkte jeg bare:
"Åhhhh, nej!"
-men det ændrede sig, da du begyndte.
du var humoristisk, sarkastisk og realistisk.
-alt det de unge gerne vil have. :)

Det var bla. sjovere for mig/os, fordi du kørte på hende blondinen, som sad på forreste række, som jeg forøvrigt, går i klasse med, så nu smådriller vi hende. :)

"Forstår du det"?
"Når, så forstår vi det alle sammen"!

Humor! :D

Mvh.
9. klasse på Haslev Privatskole
Navn: Kim
.................